Archief

De Hoek is trots op Beachclub Royal

De verkiezing van Beachclub Royal tot het 'Beste Strandpaviljoen 2011' van Nederland heeft het deelraadsbestuur van Hoek van Holland met trots vervuld. Klaas de Koning, portefeuillehouder van Toerisme zegt: "Beachclub Royal is een begrip aan de kust en een voorbeeld voor veel andere strandpaviljoenhouders".

Royal heeft mede aan de wieg gestaan van de inzet om Hoek van Holland om te vormen tot een volwaardige vierseizoenenbadplaats en daarom heeft dit paviljoen volgens hem de uitverkiezing dan ook meer dan verdiend.

De Koning merkt vervolgens op: "Met ook Strandclub Danz en Beachclub The Bing in de top 20 en opnieuw de toekenning van de 'Blauwe Vlag', een internationaal keurmerk voor jachthavens en stranden, kan gesteld worden, dat de kwaliteitsslag die wij vier jaar geleden samen met Rotterdam en de strandexploitanten hebben ingezet, zijn vruchten heeft afgeworpen".

Hoek van Holland gaat zeker niet op de lauweren rusten. Zo verrijst er nog deze zomer een gevarieerd aanbod aan winkeltjes aan de Zeekant.