Archief

'Inspirerend leiderschap' bij Velo

De commissie Fondsenwerving Velo houdt op woensdagavond 14 september in Wateringen een seminar met als titel 'Inspirerend leiderschap'. De sprekers zijn: Ben Verwaayen, nu bestuursvoorzitter van Alcatel-Lucent en vroeger topman van PTT Telecom; Jacques Teelen, voormalig algemeen directeur van Flora Holland en Sjaak van der Tak, burgemeester van Westland.

Volgens de organisatoren heeft succes in ondernemingsland alles te maken met visie, lef en het vermogen in verbinding te staan met de zich razendsnel ontwikkelende buitenwereld. Hoewel succes niet te koop is, zijn naar hun mening de factoren die succes bepalen wel voor iedereen bereikbaar.

De commissie stelt verder, dat voor de deelnemers de netto-investering € 95,00 bedraagt. "Dat bedrag komt niet alleen ten goede aan uzelf", aldus de commissie, "de volledige opbrengst van het seminar gaat naar de vernieuwing van de Velo-accommodatie." Er kunnen zich maximaal 500 belangstellenden inschrijven. Aanmelden kan via e-mailadres seminar@velo.nl