Archief

Nieuwe druivenprinses gezocht

Wie wordt de vijfde druivenprinses-nieuwe stijl en daarmee opvolgster van Anita Bassie? Themapark De Westlandse Druif is op zoek naar een Westlandse vrouw tussen de 25 en 35 jaar, die de druiventeelt in het Westland en de Westlandse tuinbouw binnen en buiten Westland wil promoten.

Het moet gaan om een charmante verschijning, die naast een opleiding op minimaal HBO-niveau geen moeite heeft met spreken en optreden in het openbaar. Een goede beheersing van meerdere talen is een pré. De druivenprinses vervult representatieve activiteiten maar is ook beschikbaar voor ontvangst van bijzondere gasten van het Themapark. De werkzaamheden zullen ongeveer 20 keer per jaar plaatsvinden; met name in de maanden juli tot en met september.

Kandidaten voor de functie van Druivenprinses 2011 worden verzocht schriftelijk te reageren met een duidelijke motivatie en c.v. voorzien van foto. Dit kan per e-mail naar info@westlandsedruif.nl. De sluitingsdatum voor reacties is 10 juni a.s.

Tijdens de opening van het seizoen op woensdag 29 juni is er een reünie voor alle druivenprinsessen uit het verleden. Wie ooit druivenprinses is geweest en wil deelnemen aan de reünie, wordt verzocht contact op te nemen met Themapark De Westlandse Druif in Monster.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen