Archief

Eerste Westlandse winkel voor taartdecoratie

Naaldwijk wordt een bijzondere winkel rijker. In Deleukstetaartenshop vindt de bezoeker alles wat nodig is om zelfgebakken taarten, cupcakes en andere lekkernijen te decoreren en te presenteren. Het 's-Gravenzandse echtpaar Johan en Marianne Koen opent zaterdag 28 mei in de Prins Hendrikstraat hun speciaalzaak voor taartdecoratie.

Marianne Koen is in 2000 uit liefhebberij begonnen met een website over taartdecoratie en is sinds 2007 actief met het geven van workshops hierover. Haar bedrijf floreerde en zo ontstond het idee om de werkzaamheden uit te breiden naar het winkelpand in Naaldwijk. Door een samenwerkingsverband met deLeuksteTaartenShop.nl hebben ze een ruim assortiment met zo'n 1500 artikelen.

Daarnaast is er in het pand in de Prins Hendrikstraat 31 een speciale workshopruimte, waar groepen van 8 tot 12 cursisten de fijne kneepjes kunnen leren van het decoreren van taarten, cupcakes en koekjes.

Deleukstetaartenshop is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op www.deleukstetaartenshop.nl.