Archief

Theaterbrochure De Naald weer verkrijgbaar

De nieuwe brochure voor het theaterseizoen 2011/2012 in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk is weer verschenen. Er staan opnieuw grote namen op het programma zoals Youp van 't Hek, Jochem Myjer, Sjaak Bral, Sara Kroos, Acda en de Munnik, Erik van Muiswinkel, Claudia de Breij, Dolf Jansen, Moke, Angela Groothuizen, Di-rect en Het Groot Niet Te Vermijden.

Ook voor toneelvoorstellingen (bijvoorbeeld Het Gouden Ei, When Harry Met Sally, Spuiten & Slikken, Het Diner, De Eetclub en Eten met Vrienden), musicals (TOON over Toon Hermens en het huiveringwekkende maar ook komische Nightmare) en swingende shows (Soul Sisters) kan men in De Naald terecht.

De nieuwe brochure is af te halen bij de kassa van De Naald, bij de gemeentekantoren, VVV-kantoren en bibliotheken. Tot en met 7 juni kan men voorinschrijven voor minimaal vijf voorstellingen www.westlandtheater.nl of het bestelformulier uit de brochure. Losse kaarten zijn vanaf zaterdag 18 juni te koop via de website of aan de kassa van De Naald.

Kijk voor een compleet overzicht van de voorstellingen op de website www.westlandtheater.nl.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen