Archief

Nomineren voor Trotse Tuinders Kalender

Vanaf nu kan iedereen een tuinder nomineren voor de kwalificatie Trotse Tuinder. Een jury zal uit de foto's en motiveringen twaalf tuinders uit heel Nederland kiezen, die samen met hun producten zullen verschijnen op de eerste Trotse Tuinders Kalender, die eind dit jaar uitkomt.

Het gaat om een luxe kalender met een oplage van zeker ruim 1.000 exemplaren. Het is een verzamelaarsobject, dat wordt verspreid onder sponsors en andere doelgroepen. Op de foto's staan ondernemers die een voorbeeld zijn voor de tuinbouw, telers van groente, fruit of sierteeltproducten, in een evenwichtige verhouding. Nomineren kan op www.trotsetuinders.nl.

Initiatiefnemers van dit project zijn Esther van Geest (accountmanager bij D.C. van Geest), John van Uffelen (verkoper bij Peter van der Plas), Pieternel van Velden (journalist), Pauline Verhagen (telersvereniging Prominent) en Digna van Zanten (communicatieadviseur). Het idee voor een kalender ontstond op Twitter.

"Tuinders van nu zijn namelijk geen anonieme telers die zich verschuilen achter hun producten, maar zij vertonen hun gezicht op consumentenbeurzen, websites en verpakkingen van hun producten", aldus de initiatiefnemers. "Met de Trotse Tuinders Kalender willen wij een bijdrage leveren aan de opbouw van een positief imago en tuinders uitdagen om een dialoog aan te gaan met afnemers en consumenten."

Categorieen:
Algemeen