Archief

Recherche onderzoekt woningoverval Poeldijk

De recherche van Bureau Westland stelt een onderzoek in naar een overval op een woning aan de Verschoorestraat in Poeldijk. Zaterdag overvielen twee daders de 40-jarige bewoner.

Omstreeks 21.30 uur klopte een nog onbekende man op het raam van de woning. De bewoner verkeerde in de veronderstelling dat het een kennis betrof en deed open. Direct hierna werd de bewoner overlopen door twee mannen die hem vervolgens overvielen. De mannen namen enkele persoonlijke bezittingen van de man mee en vertrokken weer.

Van de twee daders is het volgende signalement bekend: Mannen, leeftijd circa 20-25 jaar oud, licht getinte huidskleur en circa 1.75 meter lang. Een van de twee daders droeg een donker vest met een capuchon over zijn hoofd.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Categorieen:
Poeldijk Westland Algemeen