Archief

Vernieuwing riolering in deel Maassluis

De gemeente Maassluis gaat deze maand belangstellenden uitvoerig informeren over de komende vernieuwing van de riolering in de Mesdaglaan en Rembrandtlaan. Behalve de riolering wordt tegelijkertijd de bestrating en de beplanting opnieuw ingericht.

In overleg met de winkeliers start de reconstructie in genoemde lanen pas begin volgend jaar, omdat anders het risico bestaat dat de werkzaamheden niet zijn afgerond voor de feestdagen van december en daardoor de bereikbaarheid van de winkels niet optimaal is. Naar verwachting wordt na de zomervakantie van dit jaar al wel gestart met de uitvoering van werkzaamheden vanaf de Vermeerlaan tot aan het Frans van Mierisplein.

Bewoners en winkeliers in het gebied van de reconstructie en alle geïnteresseerde Maassluizers worden tijdens een inloopavond op 26 mei in De Ark (Rembrandtlaan 2) van 19.00 tot 21.00 uur geïnformeerd over de plannen. Tijdens de inloopavond worden de tekeningen van de reconstructie van de Rembrandtlaan en Mesdaglaan gepresenteerd.

Categorieen:
Maassluis Algemeen