Archief

Opnieuw poëzie tussen de druiven

In het themapark De Westlandse Druif in Monster wordt op zaterdag 21 mei voor de derde keer het poëziefestival 'Dichter bij de Druif' gehouden. Onder de druivenranken in één van de kassen dragen Westlandse dichters voor uit eigen werk.

De deelnemende dichters zijn dit jaar: Peter Kleer, Marijke van Geest, George Meeder, Mart van Marrewijk, Adrienne Vooijs, Gé Ansems en Jan Wagemakers.

De avond, die om 20.00 uur begint, wordt muzikaal omlijst door Jan Hillebrand. De entree bedraagt € 7,50, inclusief koffie en een consumptie.

Bij voldoende belangstelling kan men 's middags zelf aan de slag om op deze romantische locatie een gedicht te schrijven tijdens een workshop die gegeven wordt door Adrienne Vooijs. Deze workshop is van 15.00 tot 16.30 uur en de deelname is gratis.

Voor de workshop is het wenselijk dat men zich vooraf opgeeft. Het minimum aantal deelnemers is 8 en het maximum 18. Voor zowel de workshop als de poëzieavond ze website: http://www.schrijvers-tussen-de-kassen.nl/home/dichter-bij-de-druif/

Categorieen:
Monster Westland Algemeen