Archief

'Werk mee aan duurzamer Zuid-Holland'

De provincie Zuid-Holland roept professionals, inwoners en studenten op om ideeën in te sturen die bijdragen aan meer duurzaamheid in de provincie. Met de Zuid-Hollandprijs wil de provincie waardering tonen voor mensen die met de provincie meedenken over vraagstukken en oplossingen.

Professionals kunnen voorstellen doen die de economische positie van Zuid-Holland versterken. Inwoners wordt gevraagd om ideeën voor een duurzamere eigen leefomgeving. Van studenten worden voorstellen verwacht voor verduurzaming in het bedrijfsleven en het onderwijs.

Voor het beste idee van een professional of teams van professionals ligt er € 50.000 te wachten; door een vrijwilligersorganisatie of inwoner is er € 15.000 te verdienen en door een student of studententeam € 10.000.

Belangstellenden kunnen zich tot 30 juni inschrijven. Uitgewerkte inzendingen moeten uiterlijk 9 september bij de provincie ontvangen zijn. Het wedstrijdprogramma en het inschrijvingsformulier zijn te vinden op: http://www.zuid-holland.nl/zuidhollandprijs. De winnaars worden op 10 november bekendgemaakt.

Categorieen:
Algemeen