Archief

Eerste namen voor Waterpop 2011

Vanderbuyst, Kensington en La Chiva Gantiva zijn de eerste namen die op het affiche van Waterpop 2011 prijken. Op zaterdag 13 augustus zal het Hofpark in Wateringen het decor zijn van muziek, theater, kinderactiviteiten, lekker eten en gezelligheid.

Vanderbuyst is een veelbelovende Hollandse rockact: de band staat garant voor scheurende gitaren en ouderwets goede riffs. Waan je terug in de good old 80's met inspiratie als Van Halen, Iron Maiden en Deep Purple. De debuutplaat van Vanderbuyst verscheen in oktober vorig jaar.

Een band die op het randje van nationaal doorbreken balanceert, is Kensington. De ideale festivalband: catchy muziek, goede looks, enthousiaste performance. Eind 2010 bracht Kensington haar debuutalbum "Borders" uit.

De klanken van het Belgisch/Colombiaanse La Chiva Gantiva kunnen met recht onder de noemer wereldmuziek worden gebracht. Colombiaanse folk, soul en pop gemixt met een flinke portie zon en zomer levert een waar feestje op.

Nog veel meer muziek- en theateracts worden de komende maanden bekend gemaakt. Daarnaast beginnen binnenkort de voorrondes van bandcompettie Waterproof. De winnaar van de twaalf strijdende bands uit Zuid-Holland opent Waterpop 2011.

Categorieen:
Wateringen Algemeen