Archief

'Handelsmissie' van Mannenkoor en Greenport

Er gaat eind mei een wel heel bijzondere Westlandse 'handelsmissie' naar Italië. Het Westlands Mannenkoor gaat voor een zesdaagse concertreis naar Rome en Westlandse bedrijven zijn uitgenodigd om hun producten in Italië te promoten en gasten uit te nodigen voor een van de concerten.

Het college van Ben W van Westland heeft enthousiast gereageerd op het idee voor de Westlandse promotiereis. Burgemeester Sjaak van der Tak zal optreden als hoofd van de handelsmissie. Nagenoeg alle wethouders zijn van plan de reis mee te maken. Van de reis zullen beelden te zien zijn bij de WOS.

De reis naar Rome wordt een van de hoogtepunten uit het bestaan van het Westlands Mannenkoor. Tijdens de tweede dag van het verblijf, op woensdag 1 juni, gaat het koor op audiëntie bij de paus in het Vaticaan. Tijdens de zesdaagse trip staan meerdere optredens op het programma, onder meer in de Sint Pieterskerk. Het Westlands Mannenkoor zal met meer dan 125 zangers optreden.

Er is een programma samengesteld om de Greenport Westland te promoten bij het Italiaanse bedrijfsleven. "Voor Westlandse bedrijven is het een fantastische gelegenheid om hun relaties in Italië eens op een geheel andere manier te ontmoeten", zegt voorzitter Leen van Antwerpen van het Westlands Mannenkoor.

Op het programma staan onder meer ontmoetingen met de Nederlandse ambassadeur in Rome en met mevrouw Van Ardenne in haar functie als vertegenwoordiger van de Food and Agriculturee Organisation (FAO). Daarna kunnen de bedrijven met hun gasten een concert meemaken in de Basiliek Santa Maria degli Angeli.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn, kunnen inschrijven voor een compleet driedaags arrangement. Ze kunnen contact opnemen met Kees Duijvesteijn tel. 06-50684311 of Jaap van Essen tel. 06-54305360 van het Westlands Mannenkoor.

Categorieen:
Westland Algemeen