Archief

Meepraten over toekomst Noviteit

Alle inwoners van Monster kunnen meedenken en meepraten over de toekomst van de Noviteit als cultureel centrum. Op maandag 21 maart houdt het bestuur van Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Noviteit daartoe een speciale BuurtBrainstorm voor jong en oud.

Hoewel de Noviteit een een prachtig gebouw is met veel sfeer, weten veel mensen de weg er naartoe (nog) niet te vinden. Het voormalig klooster moet daarom volgens het bestuur een cultuurimpuls krijgen. Tijdens de Brainstorm moet duidelijk worden waar de Monsternaar warm voor loopt.

Het belangrijkste doel is om van De Noviteit een toegankelijk en eigentijds ontmoetingscentrum te maken met sociaal-culturele activiteiten die een breed

publiek aanspreken. De plannen van de gemeente Westland om het centrum van Monster te herstructureren en zo te zorgen voor een natuurlijke loop van het kerkplein via de Choorstraat naar de Noviteit sluiten hierop perfect aan en biedt dus mogelijkheden, aldus Carolien Hoogendoorn die voor de cultuurimpuls moet zorgen.

Op 21 maart zijn álle inwoners van Monster vanaf 18.00 uur tot 19.30 uur welkom om zich uit te spreken. Graag aanmelden via info@denoviteit.nl of telefoonnummer 241 405.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen