Archief

Maasdijk (N220) twee weekenden dicht

De Maasdijk tussen Hoek van Holland en Westerlee (N220) gaat in maart twee weekenden dicht wegens onderhoudswerkzaamheden: het weekend van vrijdag 11 maart en het weekend van vrijdag 18 maart. De provincie voorziet de hoofdrijbaan dan van nieuw asfalt. Ook worden de verkeerslichten bij de Coldenhovelaan vervangen.

Sinds oktober vorig jaar voert de provincie Zuid-Holland grootschalig onderhoud uit aan de Maasdijk en zijn parallelwegen. De Maasdijk tussen de rotonde Honderdland en de kruising met de Coldenhovelaan gaat dicht van vrijdagavond 11 maart 21.00 uur tot maandagochtend 14 maart 6.00 uur. Van vrijdagavond 18 maart 21.00 uur tot maandagochtend 21 maart 6.00 uur is de Maasdijk afgesloten tussen de kruising Coldenhovelaan en de op- en afritten van de A20.

Om woningen en bedrijven tijdens de afsluitingen zo goed mogelijk bereikbaar te houden, heeft de provincie alternatieve routes uitgestippeld. De tekeningen van deze routes zijn te vinden op www.n220.nl. De alternatieve routes zijn ook met gele borden aangegeven.