Archief

Inspiration Award voor Rob Baan en Vestia/Prominent

De eerste Westland Inspiration Awards zijn toegekend aan Rob Baan en aan de combinatie Vestia/Prominent. Rob Baan, begin dit jaar al uitgeroepen tot tuinbouwondernemer van het jaar, is directeur van microgroentenkwekerij Koppert Cress in Monster. Woningbouwcorporatie Vestia Westland en Prominent, een coƶperatie van tomatentelers, werken nauw samen bij het verwarmen van de nieuwbouwwijk Hoogeland in Naaldwijk.

De onderscheidingen, die zijn ingesteld door de Stichting Imago Westland, zijn vrijdagavond in WestlandTheater De Naald uitgereikt. In de categorie Personen verkoos de jury, onder voorzitterschap van Meiny Prins, de sterk aan de weg timmerende tuinbouwondernemer Rob Baan boven acteur Sander Jan Klerk en tennisser Thiemo de Bakker. In de categorie Bedrijven en Organisaties kreeg de combinatie Vestia/Prominent de voorkeur boven Greenco, bekend van de Tommies-snoeptomaatjes, en de culturele instelling Dario Fo.

Tijdens de uitreiking van de eerste Inspiration Awards werd ook het Westlandse Inspiratie-lied gelanceerd. Dit nummer is onlangs opgenomen door de groep D!K. Alle genodigden van het Awardgala kregen een cd met het lied 'Alles Wat Ik Wil' (Kan Ik In Het Westland) mee naar huis. Het lied komt ook beschikbaar op i-Tunes.