Archief

Getuigen serie brandstichtingen gezocht

De politie in Maassluis zoekt getuigen van diverse brandstichtingen tijdens het afgelopen weekeinde. In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft tussen 22.00 uur en 2.00 uur brand gewoed in huisvuilcontainers op drie locaties.

De branden vonden plaats in zogenoemde kliko's aan de Goudvinkstraat, de Patrijsstraat en de Hoeker. Op alle drie de locaties stonden de containers op de openbare weg, of waren deze gemakkelijk via de openbare weg bereikbaar.

Getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie Rotterdam Rijnmond via 0900-8844. Dat kan desgewenst ook anoniem, via 0800-7000.

Het is overigens de tweede keer in korte tijd, dat Maassluis getroffen wordt door een serie brandstichtingen, want in de nacht van zondag 23 op maandag 24 januari woedden er ook zeker drie branden.

Op een tuinhuizencomplex aan het Sparrendal gingen vier tuinhuisjes verloren en raakten vijf andere licht tot zwaar beschadigd. Korte tijd later werd er melding gedaan van een brand aan de Houtsnipstraat, waarbij een fietsenstalling schade opliep. Ook op de Weverskade werd een brandhaard ontdekt. Deze kon snel worden geblust.

Categorieen:
Maassluis Algemeen