WOS
Archief

Talentenjacht Remix krijgt vervolg

Er gaat dit jaar iemand in de voetsporen van Romy Rehorst treden, want er komt een vervolg op Remix. Dit is een breed opgezette talentenjacht voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar die woonachtig zijn in het Westland.

Iedereen met een bijzonder talent in de podiumkunsten zoals zang, dans, muziek, toneel en cabaret wordt uitgedaagd om zich in te schrijven voor de auditiedagen op zaterdag 10 en zondag 11 september in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk.

Tijdens de auditierondes wordt bepaald wie er doorgaan naar de halve finale op zondagmiddag 9 oktober, waaruit vervolgens de beste zes deelnemers worden gekozen die doorgaan naar de finale op zondagmiddag 30 oktober.

De finalisten van Remix 2010 verzorgen een gastoptreden tijdens de halve finale, zodat ze kunnen laten zien en horen welke stappen ze hebben gezet in de ontwikkeling van hun talent. Wie in hun voetsporen wil treden, doet er goed aan een e-mail te sturen naar remix@westlandtheater.nl en daarin het inschrijfformulier aan te vragen.