Archief

Jongens mishandeld in uitgaanscentrum

Twee jongens zijn afgelopen weekend mishandeld in het uitgaanscentrum van Naaldwijk. De recherche stelt een onderzoek in naar beide incidenten, die kort achter elkaar plaatsvonden. Van de daders is geen goed signalement bekend. In beide gevallen werd de agressie vanuit een groep van circa 25 personen gepleegd.

Een 16-jarige jongen uit Maasdijk liep zondag om 01.30 uur vanaf het Raoul Wallenbergplein in de richting van de fietsenstalling. De jongen wilde naar huis rijden en werd toen hij wilde opstappen door een groep jongeren belaagd. Het slachtoffer werd daarbij meerdere keren geschopt en geslagen.

Een 15-jarige jongen overkwam min of meer hetzelfde. Hij liep omstreeks 01.20 uur richting de fietsenstalling en werd ook belaagd door een groep jongeren. Het slachtoffer werd daarbij ook geschopt en geslagen. De jongen viel en terwijl hij op de grond lag ook nog een aantal keren geschopt. Ook zijn fiets raakte daarbij beschadigd.

Bent u getuige geweest of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.