Archief

Meedenken met nieuwe Waterwegtunnel

De burgerij van onze regio kan in de komende maanden meedenken over de Nieuwe Westelijke Oeververbinding (NWO) onder de Nieuwe Waterweg door. Hierbij kan een voorkeur worden uitgesproken voor de Oranjetunnel of de Blankenburgtunnel.

Op diverse gemeentehuizen in de regio ligt tot en met 22 februari a.s. de Notitie Reikwijdte en Detailniveau NWO ter inzage. In deze periode kan iedereen een inspraakreactie indienen. Dit kan schriftelijk of via de website van het Centrum Publieksparticipatie.

Verder worden er in de periode van februari tot en met juni vijf meedenkavonden gehouden. De eerste meedenkavond in onze regio is op maandagavond 7 februari in Hoek van Holland en duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Het wordt belangrijk genoemd, dat men niet eenmalig, maar aan alle vijf te houden meedenkavonden deelneemt. Bij meer aanmeldingen dan plaatsen, zal er geloot worden.

Belangstellenden dienen zich vóór 26 januari aan te melden via het e-mailadres info@rotterdamvooruit.nl. In de bevestigingsbrief wordt de exacte locatie vermeld. Deelnemers kunnen er van uitgaan, dat deze locatie goed bereikbaar is, zo staat in de bekendmaking van Project NWO.