WOS
Archief

Spreekuur voor stoppende ondernemers

Het Sociaal Meldpunt begint donderdag 20 januari in het Werkplein Westland een spreekuur voor stoppende ondernemers. Het is de bedoeling dat ondernemers die gedwongen zijn hun bedrijf te beƫindigen iedere derde donderdag terecht kunnen op het spreekuur.

Een medewerker van het Sociaal Meldpunt brengt in kaart wat er geregeld moet worden, maar kan ook doorverwijzen naar andere vormen van hulp en belangenbehartiging bij meer gecompliceerde hulpvragen. Ook kunnen faciliteiten worden geboden voor het opstellen van de liquiditeitsbalans, het oriƫnteren op loopbaanmogelijkheden of het volgen van een opleiding.

Het Sociaal Meldpunt is opgezet door Vitis Welzijn en vormt onderdeel van de Westland Agenda. De Westland Agenda is opgesteld door de gemeente Westland, het Westlandse bedrijfsleven en Vitis Welzijn. De agenda bevat projecten voor de korte en (middel)lange termijn die de sociaal-economische

situatie in Westland een impuls moeten geven.

Tijdens het spreekuur, dat van 10.00 tot 11.00 uur wordt gehouden, kan gewoon worden binnengelopen. Het Werkplein is gevestigd aan de Ambachtstraat 10 in Naaldwijk. Voor andere tijdstippen kan een afspraak worden gemaakt via 0174 - 315 046 of per mail naar sociaalmeldpunt@vitiswelzijn.nl.