WOS
Archief

Kanshebbers Inspiration Awards woensdag bekend

Er zijn door het publiek in totaal 15.608 stemmen uitgebracht voor de Westlandse Inspiration Awards. Zondagmiddag leek de teller in de buurt van de 14.000 uit te komen, maar in de laatste uren van de stemperiode was er een nieuwe stormloop.

De Stichting Imago Westland zal woensdag de namen bekendmaken van de drie personen en de drie bedrijven en organisaties die kans maken op de eerste Awards. Er zijn sinds de bekendmaking van de tussenstand nog heel wat verschuivingen geweest, zo laat de stichting weten. Er zijn bijna 7.000 stemmen op personen uitgebracht en ruim 8.600 op bedrijven en organisaties.

Er wordt in herinnering gebracht, dat het niet louter om een populariteitsmeting gaat. De jury moet de uitslag van de stemming toetsen aan de randvoorwaarden die voor 'Inspired By Westland' gelden. Pas tijdens de uitreiking van de onderscheidingen op vrijdag 4 februari wordt bekend, wie deze in ontvangst mogen nemen.

De koplopers na de eerste week waren: in de categorie organisaties en bedrijven Waterpop, Beukers Toyota en Zuidkoop; in de categorie personen Martin Boonstra, Maghen Hilgersum en Sander Jan Klerk.

Categorieen:
WestlandAlgemeen