WOS
Archief

Inloophuis Carma geopend

Ruim vijftig mensen hebben vrijdag de weg gevonden naar Pr8+paleis aan de Rijnweg in Monster, waar Inloophuis Carma werd geopend. Carma biedt psychosociale ondersteuning aan volwassenen en kinderen met kanker en aan hun naasten.

Ervaringsdeskundigen, hun familie, toekomstige vrijwilligers en overige geïnteresseerden kwamen een kijkje nemen. Na een inleiding en een officiële openingshandeling kon door de aanwezigen worden deelgenomen aan activiteiten zoaals bloemschikken, yoga, handverzorging en stoelmassage.

Het bestuur van Inloophuis Carma kijkt zeer tevreden terug op de eerste inloopochtend. Voorzitter Carla de Bloois: "Het is boven verwachting geweest. Het blijkt nu wel dat er een grote behoefte is aan een inloophuis. Mensen kunnen hier deelnemen aan de activiteiten, maar het maken van een praatje, het krijgen van een deskundig advies, het hebben van een luisterend oor en het ontvangen van een troostend gebaar is voor heel veel mensen ook zó belangrijk! Wij zijn blij dat wij aan deze behoefte kunnen voldoen."

Inloophuis Carma wordt van verschillende kanten spontaan benaderd door bedrijven en particulieren die graag een financiële bijdrage willen leveren. Dankzij deze sponsoring kan het inloophuis mogelijk worden gemaakt.

De volgende inloopochtend van Inloophuis Carma is vrijdag 18 februari a.s. van 10.00 tot 13.00 uur. Meer informatie kan worden gevonden op de website www.inloophuiscarma.nl.

Categorieen:
MonsterAlgemeen