WOS
Archief

Oproep voor diverse beroepsbeoefenaren

Ondanks de opkomst maandagmiddag bij de voorbereidingsbijeenkomst van Westland On Stage, zoekt de organisatie van dit stageproject voor VMBO-leerlingen nog diverse beroepsbeoefenaren voor de zogeheten ontmoetingsvloer op 1 februari.

Aan de eerste circa 100 beroepsbeoefenaren werd maandag een toelichting op Westland On Stage gegeven en werd de deelnemer voorbereid op 1 februari. Op die dag zullen zij 1.125 VMBO-leerlingen ontmoeten en met hen in gesprek gaan over hun beroep. Ontstaat er een match, dan wordt er een afspraak gemaakt voor een tegenbezoek tijdens de Doe Dag op 15 februari.

On Stage biedt beroepsoriƫntatie voor het VMBO en werkt aan imagoverbetering van deze onderwijscategorie. Daarnaast is drempelverlaging tussen onderwijs en bedrijfsleven een motivatie voor de Westlandse ondernemer of medewerker om deel te nemen.

Om de deelnemerslijst compleet te maken, zoeken de organisatie nog enkele beroepen. Bent u pedicure, bloemist, visagiste, fotograaf, journalist, drukker, groenteboer of schoonheidsspecialiste? Kijk dan op www.westlandonstage.nl

Categorieen:
WestlandAlgemeen