WOS
Archief

Politie zoekt getuigen ernstige mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 14-jarig meisje. Hierbij raakte het meisje zwaargewond aan haar gezicht. Het meisje fietste afgelopen zaterdag om ongeveer 18:20 uur vanuit Honselersdijk naar haar woning in Wateringen.

Het meisje reed over de Heulweg, langs het Hofpark nabij de Molen. Op dat moment naderde vanuit tegenovergestelde richting een man op een fiets. Tijdens het passeren bemerkte het meisje dat deze fietser met een scherp voorwerp haar gezicht raakte. Zij kwam daardoor ten val en ontdekte dat zij een flinke snee in haar wang had. De man fietste onverstoorbaar door. Het slachtoffer moest zich laten behandelen aan haar verwondingen.

Het signalement van de vermoedelijke dader is: Volwassen man, stevig postuur, zwarte dikke winterjas met de capuchon op zijn hoofd waaraan een donkere bontkraag zat. Hij droeg witte gymschoenen met reflectors achterop de hielen. De man fietste op een herenfiets zonder voorlicht.

De politie verstuurde een SMS Alert in de hoop dat getuigen van de mishandeling zich willen melden. Daarnaast roept de politie iedereen op die informatie heeft over de zaak om zich te melden.