WOS
Archief

Voorlezen voor baby's in bibliotheek

Op woensdag 19 januari wordt in de bibliotheek van Naaldwijk Boekstart geïntroduceerd. Met dit project wil de bieb ouders aanmoedigen om hun kinderen zo vroeg mogelijk boekjes te laten ontdekken. BoekStart is een programma met aandacht voor voorlezen aan baby's.

Nieuwe ouders ontvangen van Gemeente Westland een brief over BoekStart en over het belang van voorlezen. Met de waardebon die de ouders ook ontvangen, kan in de bibliotheek het BoekStart koffertje opgehaald worden. In dit koffertje zitten twee boekjes voor de baby, alsmede uitgebreide informatie over voorlezen en over de bibliotheek. In alle vestigingen van Bibliotheek Westland is vanaf januari 2011 een speciale BoekStartcollectie te vinden, met hardkartonnen boekjes, knisperboekjes en badboekjes.

Op woensdag 19 januari wordt BoekStart feestelijk geopend in Bibliotheek Naaldwijk door wethouder Weverling. Ouders met baby's of dreumesen zijn vanaf 9.30 uur welkom om een BoekStart koffertje uit handen van de wethouder te ontvangen en hun kind gratis lid te maken van Bibliotheek Westland.