WOS
Archief

Kinderopvang Trumpy overgenomen door Catalpa

De negen vestigingen van Trumpy in Wateringen, Poeldijk en Kwintsheul zijn overgenomen door Catalpa Kinderopvang, de grootste professionele organisatie voor kinderopvang in Nederland. Trumpy heeft tot de verkoop besloten, omdat het zich volledig wil richten op de andere activiteiten binnen de holding: vervoer en gastouderbureau.

De overname betreft de kinderopvanglocaties Rozemarijn, Palet Nieuwe-Weg, Westhof, Kijckert, Leeuwerik, Dreumesland, Groentelaan, bso Maria school en bso Pieter van de Plasschool. De opvang is voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Alle pedagogisch medewerkers die momenteel werkzaam zijn op de locaties, krijgen Catalpa Kinderopvang als nieuwe werkgever. Catalpa Kinderopvang zegt een optimale continuïteit en kwaliteit van de kinderopvang, zoals de ouders en kinderen gewend zijn, te garanderen.

Trumpy Kinderopvang is blij met de overname: "Catalpa Kinderopvang is een professionele en solide partij aan wie wij met het volste vertrouwen onze kinderopvangactiviteiten kunnen overdragen." De overname past in de strategie van Catalpa Kinderopvang, dat ook in dit deel van Nederland haar dienstverlening voor ouders toegankelijk wil maken.

Het personeel, de ouders en de oudercommissies van de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang zijn ingelicht.