WOS
Archief

Politie zoekt getuigen ramkraak

De politie zoekt getuigen van de ramkraak op een juwelier aan de Nieuwstraat in Maassluis in de nacht van dinsdag op woensdag. Bij hun aankomst tegen half twee zagen gealarmeerde agenten twee personen aan komen rennen. De achtervolging werd direct ingezet, maar de twee konden ontkomen.

Uit een direct ingesteld onderzoek is gebleken, dat de auto die de verdachten hebben gebruikt, een Nissan Micra, rond middernacht is gestolen aan de PC Hooftlaan in Maassluis. Rond kwart over een hebben de verdachten meerdere malen met de auto tegen de pui van de zaak aangereden.

De verdachten zijn vier mannen. Een van hen droeg een bontmuts. Twee van de verdachten zijn op een zwarte scooter richting de molen gereden. De andere twee zouden in de richting van de Markt zijn gelopen.

Wie tussen middernacht en 2.00 uur iets heeft gezien of gehoord in de omgeving van de PC Hooftlaan en/of de Nieuwstraat, of op een andere manier informatie heeft, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Dat kan ook anoniem 0800-7000.

Categorieen:
MaassluisAlgemeen