WOS
Archief

Doorgereden automobilist gezocht

De recherche van politiebureau Westland is op zoek naar een automobilist, die maandagochtend omstreeks 9.00 uur betrokken was bij een aanrijding met een scooter op de Zwartendijk, ter hoogte van de Dortlaan.

Het was een 20-jarige scooterrijder uit Honselersdijk, die rond dat tijdstip op het fietspad van de Zwartendijk in de richting van Monster reed. Ter hoogte van de Dortlaan was er een automobilist, die op de rijbaan naast hem reed en daar plotseling rechtsaf sloeg.

De scooterrijder probeerde nog te remmen, maar botste tegen de rechterzijde van de auto aan. Hij viel en liep schaafwonden en kneuzingen op. Na de aanrijding liet de automobilist de scooterrijder op straat liggen en reed hij door. De automobilist reed vermoedelijk in een grijskleurige oude Opel Astra.

Wie getuige is geweest van deze aanrijding of op andere wijze informatie heeft die de politie kan helpen bij de opsporing, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Dat kan desgewenst ook anoniem op nummer 0800-7000.