WOS
Archief

Stemming Inspiration Awards geopend

Tot en met 16 januari kan iedereen stemmen op Westlandse bedrijven en personen die zijn genomineerd voor de Inspiration Award 2010. Deze onderscheidingen, die op 4 februari voor het eerst worden uitgereikt, zijn in het leven geroepen door de stichting Imago Westland, die bekend is van de Groene Mannetjes en de campagne 'Inspired by Westland'.

In de categorie Bedrijven kan op 34 ondernemingen worden gestemd. Die variëren naar grootte van bedrijven als Flora Holland en Rijk Zwaan tot Van Geest Reclame en Bakkiefietsen.nl. In de andere categorie zijn 18 personen en groepen van personen (zoals twee koren) genomineerd.

De genomineerde personen zijn: Alphons de Wit, Arthur Dijkhuizen, Dylan van Geest, Gerard Brëas, Gert Kögeler/KrommeJongens, Johan Voskamp (de voetballer van Sparta), Lex Thoen, Maghen Hilgersum, Mannenkoor 'Eendracht Maakt Macht', Marjoke van der Wilk, Mark van Oosten, Martin Boonstra, Perry van den Berg, Rob Baan, Robbert van Essen, Sander Jan Klerk, Thiemo de Bakker en het Westlands Mannenkoor.

Gestemd kan worden op de website www.groeneinvasie.nl

Categorieen:
WestlandAlgemeen