Archief

Vierde Druivenfeestweek

Themapark De Westlandse Druif staat 20 tot en met 26 september in het teken van de vierde Druivenfeestweek. Als klapstuk worden op zaterdag 25 en zondag 26 september de mooiste druiventrossen van het Westland getoond tijdens de druivententoonstelling, die zaterdag om 11.00 uur wordt geopend. Dan zullen ook de prijswinnaars bekend worden gemaakt. De prijsuitreiking van het Westlands kampioenschap krenten is om 11.30 uur.

Tijdens de feestweek zijn er woensdagmiddag leuke kinderactiviteiten met o.a. knutselen met de Rare Druif. Voor de iets oudere kinderen is er ook een rondleiding met speurtocht. Kinderen hebben deze middag gratis toegang.

Donderdag 23 september is er een romantische literaire avond in een sfeervol belichte druiventuin. Onder de titel 'Dichter bij de druif' presenteren diverse dichters en voordrachtskunstenaars zich. De entree van de avond bedraagt € 6,00 per persoon inclusief koffie/thee en een glas wijn of druivensap. Aanvang 19.30 uur.

Voor de activiteiten is vooraf reserveren gewenst. Gedurende de gehele feestweek is de toegangsprijs slechts € 5,00 p.p. (kinderen € 2,50), inclusief trosje druiven. Rondleidingen worden gehouden op de vaste rondleidingstijden. Het themapark is gevestigd aan Vlotlaan 535 in Monster.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen