Archief

De SOB Westland prijs voor beste stagebedrijf en Stage Top Talent 2010

De SOB Westland prijs voor beste stagebedrijf en Stage Top Talent 2010 uitgereikt op afgelopen maandagavond.

De uitreiking vond plaats in het gebouw van MBO Westland in Naaldwijk. Oud wethouder Ben van der Stee heeft de prijzen uitgereikt.

De winnaar voor beste Westlandse stagebedrijf van 2010 is geworden Javadoplant, hier kunnen MBO leerlingen van het1e, 2e en 3e leerjaar terecht .

De keuze voor het stage Top Talent 2010 is gevallen op Esmeralda Prins in de categorie AKA praktijkonderwijs. Durf, lef, dienstverlenend en doorzetten zijn de bijzondere vaardigheden van Esmeralda. Kylene Dracht heeft de prijs in de categorie VMBO gewonnen, zij is opgevallen door haar bijzondere contact met de cliënten in de zorg.

Bij de MBO opleiding is de prijs gewonnen door Yusri Abu Omar, Yusri was in zijn stage heel creatief in een onderzoek hoe je de ruimte in het bedrijf optimaal kunt benutten. Tot slot heeft Marit Klapwijk de prijs voor de HBO stage gewonnen. Naast een zeer goed beoordeelde stage bij van der Windt verpakkingen heeft Marit in haar stage bij Royal Pride Holland een nieuw tomatenmerk 'Vitalientje' ontwikkeld. Daarmee heeft ze de ervaring van twee HBO stages weten te combineren in een uniek eindresultaat.