Archief

Monsterse motorrijder aangehouden

Een motorrijder van Politie Haaglanden heeft met een aantal getuigen een Monsterse motorrijder op de Madepolderweg in Loosduinen aangehouden.

Hij reed samen met een collega motorrijder over de Erasmusweg, toen zij een zwarte motorrunner zonder kentekenplaat de Beresteinlaan op zagen rijden. De bestuurder droeg ook geen helm. Op het moment dat de bestuurder de agenten zag, ging hij er op hoge snelheid vandoor.

De agenten gingen er achteraan. Uiteindelijk kon één van de agenten de bestuurder op de Madepolderweg afstoppen, maar toen ging de jongen er te voet vandoor in de richting van een partycentrum. Omdat de agent alleen was, riep hij de omstanders aan, om hem te helpen de jongen aan te houden. Een aantal gaven aan die oproep gehoor en belemmerden zijn doorgang. Uiteindelijk doken twee mannen met de Poolse nationaliteit op de bromfietser, zodat de agent hem direct kon aanhouden.

De bromfietser, een 20-jarige man uit Monster, kreeg op het bureau een dik proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs, gevaarlijk rijden, rijden zonder kentekenplaat, verzekering en helm.

Categorieen:
Monster Algemeen