Archief

Programma Westland Cup alweer gewijzigd

Door het drukke inhaalschema is het programma voor de Flynth Westland Cup nog voor de start gewijzigd. Om te voorkomen dat elftallen vier wedstrijden in een week moeten voetballen is het volgende veranderd:

GDA (za) is uit het toernooi gestapt. Gezien de hoeveelheid inhaalwedstrijden die zij moeten spelen is het onmogelijk ook deel te nemen aan de Westland Cup. Dit betekent dat Naaldwijk (zo) op 20 april niet hoeft te voetballen en direct door gaat naar de tweede ronde. Die spelen zij op 6 mei tegen Westlandia (zo).

De wedstrijd Verburch - Polanen, die gespeeld zou worden op 13 april, is een week opgeschoven en wordt nu gespeeld op 20 april. Verburch speelt op 15 april namelijk al de inhaalwedstrijd tegen Scheveningen.

Op 15 april speelt Quintus ook een inhaalwedstrijd tegen SVH. Daarom is de wedstrijd Quintus - Hoek van Holland ook verplaatst. De nieuwe speeldatum wordt waarschijnlijk 27 april, maar dit is nog niet zeker. Voor de wedstrijd VDL - MVV '27 wordt ook nog een nieuwe speeldatum gezocht. Beide teams moeten een inhaalwedstrijd spelen.

Ook in de tweede ronde is al een wijziging doorgevoerd. De wedstrijd die 's-Gravenzandse SV zal spelen tegen de winnaar van de wedstrijd Loosduinen - Den Hoorn is verplaatst van 29 april naar 11 mei. De overige wedstrijden gaan vooralsnog wel door op de geplande datum.