Archief

Ongevallen in regio door gladheid

In deze regio heeft de gladheid zaterdag een aantal ongevallen veroorzaakt. Hierbij zijn enkele personen licht gewond geraakt.

Op De Poel in Poeldijk raakte een auto te water. De brandweer en enkele ambulances kwamen ter plaatse. Minstens één inzittende raakte licht onderkoeld.

Op de kruising Rietdijkstraat/Planciusstraat in Hoek van Holland onstond een aanrijding. Hier raakte één persoon gewond, die vervolgens naar een ziekenhuis is vervoerd.

Verder waren er ongevallen op de A20 nabij Maasland, Burgemeester Crezeelaan in De Lier, Middelbroekweg in Honselersdijk en HR Holstlaan in Maassluis. Ook naar deze ongevallen werd een ambulance gestuurd voor behandeling van gewonde slachtoffers. In Maassluis gleed een man uit en raakte te water langs de Zuidvliet in Maassluis. Hij is gewond afgevoerd naar een ziekenhuis.

Het busvervoer in de regio rijdt met vertraging. De bussen van Veolia, QBuzz en HTM moeten langzamer rijden door de gladheid. Daarnaast zijn de plaatsen bij enkele haltes erg glad.

Het winterweer heeft roet in het eten gegooid bij de autowasactie voor Haiti van Brandweer Westland. De Wollebrandcross in Honselersdijk ging wel door.