Archief

'Westland sjoemelt niet met termijnen'

Gemeente Westland neemt afstand van de aantijging, procedureel te sjoemelen met bezwaartermijnen bij de uitgifte van vergunningen.

GBW zette eind december vraagtekens richting de gemeente bij de verlening van een vergunning voor het oud- en nieuwfeest in De Wielepet in Monster. De aanvraag van de vergunning voor het feest werd door de gemeente gepubliceerd op 24 december . Volgens de fractie van GBW kregen mensen niet de gelegenheid om hun bezwaar te maken.

GBW-lid Rijneveen vertelde aan WOS RTVi voorstander te zijn van het goed verlopen nieuwjaarsfeest in de sporthal, maar wil duidelijk stellen dat de gemeente een voorbeeldfunctie heeft en zich aan haar eigen regels hoort te houden.

De gemeente heeft, met betrekking tot het evenement in de Wielepet op oudejaarsnacht, vijf bezwaren ontvangen en hierover rechtstreeks contact gehad met de bezwaarmakers om haar beweegredenen duidelijk te maken. De gemeente kan zich voorstellen dat het late stadium van bekendmakingen ongemakken met zich mee heeft gebracht maar spreekt van 'geen kwade opzet'.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen