Archief

Reactie bestuur recycling `s-Gravenzande

Het bestuur van de recycling in `s -Gravenzande wil voor de camera van WOS rtvi geen reactie geven op de aantijgingen die medewerkers gedaan hebben dat gelden niet goed of onvoldoende besteed worden aan goede doelen.

Gerard van der Sar, voorzitter van het bestuur, geeft als schriftelijke reactie; "Er wordt gesteld dat we slechts 25% van onze inkomsten aan goede doelen schenken. Het hoofddoel van onze Stichting is het bevorderen van hergebruik van goederen. Gelden, die overblijven schenken wij in principe aan goede doelen. Sinds De Recycling het pand in 's-Gravenzande heeft betrokken geven wij 50 % van het resultaat aan goede doelen. In de afgelopen vijf jaar hebben wij de andere 50 % gereserveerd voor de aankoop van ons pand. Door de aankoop wordt de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd.

Naar verwachting zal vanaf 2011 het gedeelte, dat aan goede doelen geschonken wordt, sterk toenemen, volgens van der Sar.

Overigens is er nog steeds grote ontevredenheid bij vele (ex)-medewerkers omdat ze vinden dat het bestuur niet wil overleggen om de problemen op te lossen. Zij vinden dat het bestuur moet opstappen.

Categorieen:
Algemeen