Archief

Politie zoekt getuigen incidenten

Politie Haaglanden is op zoek naar getuigen van twee incidenten tijdens de jaarwisseling in Naaldwijk. Een woordvoerder zegt de zaken hoog op te nemen.

Donderdag 31 december omstreeks 18.40 uur is een oliebollenkraam deels opgeblazen op het Wilhelminaplein. De eigenaar en zijn vrouw waren in de kraam, waarvan de luiken gesloten waren, aanwezig toen zij plotseling een enorme knal hoorden. De linkervoorzijde van de kraam raakte zwaar beschadigd. Getuigen zagen een gezette man weglopen met half lang blond haar. De man droeg een half lange jas en was ongeveer 20 jaar oud.

Verder zoekt de politie nog getuigen van een incident op de Serrestraat, waarbij twee agenten gewond raakten aan hun benen en één van hen aan zijn oog. Er is vermoedelijk een lawinepijl in de richting van het tweetal gegooid. Beide agenten zijn momenteel nog niet aan het werk.

Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u informatie die de recherche kan helpen de dader te vinden, neem dan contact op met de recherche van bureau Westland via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.