Archief

Zilveren spelden HvH uitgereikt

Het dagelijks bestuur van Hoek van Holland heeft maandagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de deelgemeente de heer Louw, mevrouw Scholten en mevrouw Oeffelt-Tabben onderscheiden met de zilveren Hoek van Holland-speld.

De heer Louw ontvangt de zilveren Hoek van Holland-speld vanwege zijn vele verdiensten voor de Hoekse gemeenschap. De 91-jarige heer Louw is sinds 4 mei 1981 verbonden aan de Erewacht Hoek van Holland. Daarnaast heeft hij in Hoek van Holland veel vrijwilligerswerk verricht.

Mevrouw Scholten heeft zich jarenlang ingezet voor de ouderen in Hoek van Holland. Zo is zij lid geweest van het Seniorenplatform en vervult zij als drijvende kracht al geruime tijd een actieve rol tussen jeugd en senioren.

Mevrouw Van Oeffelt-Tabben ontvangt de zilveren Hoek van Holland-speld vanwege haar vele verdiensten voor de EHBO-vereniging Hoek van Holland. Mevrouw Van Oeffelt-Tabben is al meer dan 40 jaar lid van de EHBO-vereniging Hoek van Holland. Zij was meermalig lid van de jubileumcommissie, heeft in de wedstrijdploeg gezeten en is daarnaast nog steeds actief als EHBO-vrijwilligster bij Hoekse evenementen.