Archief

Overlast Choorstraat Monster zorgwekkend.

De overlast van jongeren aan de Choorstraat in Monster baart de fractie van GemeenteBelang Westland zorgen. Naar aanleiding van beeldopnamen van de overlast, gemaakt door bewoners, welke in het bezit van de fractie zijn gekomen heeft deze het college van B&W om spoedige actie gevraagd. Gezien het karakter van de overlast verzoekt de fractie het college deze week nog contact op te nemen met de bewoners.

De fractie heeft in oktober al eerder beeldmateriaal via de burgemeester bij de politie terecht laten komen. Op die beelden is te zien dat de straat als openbaar toilet fungeert, bewoners worden uitgescholden wanneer ze opkomen voor hun eigendommen en dat er wordt gedeald. De overlast lijkt zich te concentreren rondom een horecagelegenheid in de straat.

Bewoners vinden het onbegrijpelijk dat er nog geen contact is geweest vanuit de lokale overheid en maken zich zorgen om de komende jaarwisseling.

Nieuwe beeldopnamen welke vrijdag zijn gemaakt zijn maandag aangeboden op het gemeentekantoor in Naaldwijk. Op de beelden staat volgens de fractie een opeenstapeling van overlast. Opgeroepen politie komt na 1,5 uur voorbij rijden met forse snelheid zonder te stoppen bij de overlastgevende horecagelegenheid.