WOS
Archief

Vermoedelijke dader beroving Verdipark bekend

Uit een verklaring van het 80-jarige slachtoffer van de beroving en het zedenmisdrijf welke op 4 mei van dit jaar plaatsvond aan het Verdipark in Naaldwijk blijkt dat de vermoedelijke dader van deze misdaad al meermalig is gesignaleerd in het centrum van Naaldwijk door het slachtoffer.

Het slachtoffer heeft dit gemeld aan de politie, maar hier lijkt tot nu toe niets mee gedaan meldt John Witkamp van LPF Westland.

Op 12 mei heeft de fractie van Witkamp vragen gesteld over deze zaak en heeft nu verzocht op 10 september wederom deze zaak te behandelen. De LPF constateert op basis van het relaas van de familie van het slachtoffer dat er belabberd sporenonderzoek zou hebben plaatsgevonden, geen DNA sporen veilig gesteld konden worden en op de vraag om fotoboeken in te mogen zien werd negatief geantwoord.

Het rechercheteam dat de overval op een 80-jarige vrouw uit Naaldwijk onderzocht in mei heeft een compositietekening van de mogelijke dader laten maken. Half juni loofde gemeente Westland een beloning uit van drieduizend euro voor de gouden tip die leidt naar de dader van deze misdaad.