Archief

Actiegroep tegen gemeentehuis

Vier inwoners van Westland hebben het actiecomite "Westland Verstandig" opgericht. Zij strijden tegen de plannen van het nieuwe gemeentehuis. Dit is dit weekend bekend gemaakt.

Ongeveer 1 maand geleden hebben de inwoners in de gemeente het enquĂȘteformulier toegestuurd gekregen om een keuze te maken uit de 4 ontwerpen van het eventuele nieuwe gemeentehuis. Ongeveer 80% van de stemgerechtigde Westlanders hebben helemaal niet of in elk geval niet tegen gestemd. In het comitĂ© hebben zitting Corrie Stolk, Jan van Heijningen, Aad van Uffelen en Kees Hofstede.

Aan alle 18-jarigen en ouder, dus alle kiesgerechtigden, doet de groep het verzoek om kenbaar te maken of men voor of tegen het nieuwe gemeentehuis is. Dit kan o.a. via het sturen van een mail naar: Wesje-westland@live.nl

De actiegroep doet ook een oproep zodat mensen een blijk van afkeuring kunnen tonen door aanwezig te zijn bij de raadsvergadering, waar de raad tot stemming van het ontwerp over zal gaan. Deze raadsvergadering wordt gehouden op 26 mei a.s. om 17.00 uur in het gemeentekantoor van 's-Gravenzande.

Categorieen:
Westland Algemeen