Archief

K.O.O.W. project 'Zo zijn onze manieren'

Vrijdag heeft een kinderwerkgroep van de openbare scholen (Kinderwerkgroep Openbaar Onderwijs Westland) het project 'Zo zijn onze manieren' geëvalueerd.

De afgelopen weken stond het project centraal op de openbare scholen in het Westland en Midden Delfland. Aandacht werd besteed aan 'goede manieren hebben' en het met respect omgaan met elkaar.

Naast evalueren van het project werd de bijeenkomst door de kinderwerkgroep gebruikt om van elke vestiging een kunstwerk uit te kiezen.

Eerder deze week hadden kinderen op scholen al een selectie gemaakt en bepaald welk kunstwerk naar het bestuurskantoor van de stichting in Naaldwijk gebracht moest worden. In totaal zijn er ruim 500 kunstwerken gemaakt. De kinderwerkgroep had de taak om uit de naar Naaldwijk gebrachte kunstwerken een aantal 'winnaars' te kiezen. De gekozen kunstwerken zullen aan het eind van dit kalenderjaar op mooie ansichtkaarten prijken.

Kinderen van De Schutse uit Maasland, Het Galjoen uit Den Hoorn, De Vlieten uit De Lier, De Schakel uit Maasdijk, Het Palet uit Naaldwijk, Poeldijk en Honselerdijk, De Driekleur uit 's Gravenzande, De Kyckert uit Wateringen en De Willemsschool uit Monster vormden samen de werkgroep.