Archief

Monster: doorgereden na aanrijding

Een 17-jarige jongen uit 's-Gravenzande is op maandagmorgen omstreeks 07.15 uur aangereden op de Monsterseweg in Poeldijk en hierbij licht gewond geraakt.

De jongen reed op zijn snorscooter over de Monsterseweg in de richting van Poeldijk. Op de rotonde met de Jupiter stond hij even stil op het fietspad ter hoogte van een vluchtheuvel. Hij was van mening dat er geen verkeer was en trok op. Op dat moment kwam er volgens hem een auto aan, die zonder verlichting met hoge snelheid reed.

Hij remde nog en de automobilist week uit doch raakte hem aan de zijkant tegen de knie. Hij kwam ten val en kreeg zijn snorscooter op zich. Op dat moment voelde hij pijn aan zijn linkerenkel en hand. De auto kwam door de aanrijding tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

De jongen kroop onder zijn snorscooter vandaan en werd aangesproken door de bestuurder van de auto. Deze man zou Engels spreken en vroeg hoe het met de jongen ging en zei dat ze alles samen zouden regelen. Toen de jongen vertelde dat hij de politie wilde bellen zei de automobilist dat hij dat niet wilde. Hij zou gegevens uit zijn auto gaan pakken doch is hierna vandoor gegaan, zonder zijn identiteit bekend te hebben gemaakt. De jongen is later naar een politiebureau gegaan om aangifte te doen.

Politie Haaglanden is nu op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Een ieder die over dit incident informatie heeft wordt verzocht om contact op te nemen met Bureau Westland via telefoonnummer 0900-8844.