Archief

Opening Kom in de kas

De landelijke opening van Kom in de Kas 2009 vindt op 2 april plaats bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen. Naktuinbouw opent op hetzelfde moment de uitbreiding van de nieuwe accommodatie. Het thema van Kom in de Kas en van de landelijke opening is dit jaar wederom Arbeid en Scholing. Kom in de Kas vindt in 2009 op 3 en 4 april plaats.

Kom in de Kas is het grootste imago-evenement van de glastuinbouw. Vorig jaar werd Kom in de Kas bezocht door 185.000 bezoekers. Op 3 en 4 april 2009 vindt de 32e editie plaats: enkele honderden glastuinbouwbedrijven verspreid over het land stellen hun bedrijf open voor bezoekers. Over enkele maanden wordt bekendgemaakt welke bedrijven in welke regio's deelnemen.

Kom in de Kas staat jaarlijks in het teken van een actueel thema. Dat is komend jaar Arbeid en Scholing. De glastuinbouwsector is een zeer grote werkgever: in totaal zijn er 150.000 mensen werkzaam in de glastuinbouw. Door schaalvergroting en automatisering is er steeds meer vraag naar hoger opgeleide medewerkers. Kom in de Kas is een mooie gelegenheid om het publiek kennis te laten maken met de verschillende facetten van het werk in de glastuinbouw.

Kom in de Kas wordt enkele dagen voor het evenement officieel geopend voor genodigden en vindt komend jaar dus plaats bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen.

Categorieen:
Algemeen