Archief

'Prijs' voor gemeente Westland

Volgens MKB Zuid-Holland is de gemeente Westland de meest bureaucratische gemeente in regio Haaglanden. Leidschendam-Voorburg is de minst bureaucratische.

MKB Zuid-Holland heeft de symbolische prijzen woensdag uitgereikt aan de meest en de minst bureaucratische gemeente in het stadsgewest Haaglanden. Dit kwam naar voren uit een door MKB Nederland uitgevoerd onderzoek.

Daaruit blijkt dat de negen gemeenten Haaglanden met elkaar net geen voldoende halen als het gaat om het terugdringen van de bureaucratie.

Wethouder Theo Duijvestein van Westland kreeg hiervoor de Paarse Krokodil overhandigd van Rob Schippers, Voorzitter MKB Westland.

Rob Schippers, vervangend voorzitter van MKB Zuid-Holland, benadrukte nogmaals dat vermindering van de bureaucratie een belangrijke bijdrage levert aan het economische klimaat. MKB Nederland en de diverse regio's blijven dan ook aandacht vragen voor het terugdringen van de bureaucratie bij de diverse gemeenten. Ze zien de prijzen als een aanmoediging om met elkaar het ondernemersklimaat nog verder te verbeteren.

Categorieen:
Westland Algemeen