Archief

Bijzondere oorkonde voor reddingstation

Op maandagavond reikte de heer C. van Duyvendijk, de voorzitter van de Raad van Toezicht van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, tijdens de bemanningsvergadering van het reddingstation Ter Heijde, een bijzondere oorkonde "dank en waardering" uit aan het gehele reddingstation.

De oorkonde werd uitgereikt voor de reddingsactie van 23 augustus jl. waarbij in bijzondere omstandigheden een vrouw van de verdrinkingsdood werd gered. In moeilijke omstandigheden is "gehandeld zoals gehandeld moest worden", aldus van Duyvendijk. De actie is uitgevoerd in goede samenwerking met politie en reddingsbrigade.

Geheel onverwacht werd de vergadering van de bemanning van station Ter Heijde onderbroken door de voorzitter van de Raad van Toezicht van de KNRM, dhr. Van Duyvendijk, vergezeld door de KNRM-directeur, dhr. Boogaard, en de operationele inspecteur, dhr vd Bent.

De heer Paalvast van het reddingsstation in Ter Heijde gaf aan dat dit een mooie waardering was voor het werk wat vele vrijwilligers van het reddingsstation doen.

Categorieen:
Monster Algemeen