Archief

Nieuwe website werkzoekenden

Speciaal voor werkzoekenden in de regio Nieuwe Waterweg Noord gaat op 1 november a.s. de nieuwe website www.stapindezorg.nl de lucht in. Met deze vacaturesite slaan zorginstellingen uit de regio de handen ineen om mensen enthousiast te maken voor werken in de zorg.

In de zorg zijn veel mensen nodig. Niet alleen helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, huishoudelijke hulpen en activiteitenbegeleiders, maar bijvoorbeeld ook medewerkers technische dienst, receptionistes, administratief medewerkers, planners, managers, koks en restaurantmedewerkers. Al deze beroepsgroepen dragen bij aan de zorg. Samen streven zij naar het behalen van een gezamenlijk doel; het verhogen van de kwaliteit van leven van cliënten met een zorgvraag.

De website www.stapindezorg.nl is niet helemaal nieuw. Er zijn ten opzichte van de oude website veel verbeteringen doorgevoerd, zoals het ontwerp.Daarnaast plaatsen de zorginstellingen nu zelf de vacatures, waardoor het aanbod altijd up-to-date is.

Het initiatief tot het vernieuwen van de website is afkomstig van de Regionale Commissie Gezondheidszorg Nieuwe Waterweg Noord. De instellingen die hebben meegewerkt aan de vernieuwing zijn Argos Zorggroep, Frankelandgroep, GGZ Delfland, Vlietland Ziekenhuis en Zorgcombinatie Nieuwe Maas. Vacatures van deze instellingen zijn te vinden op www.stapindezorg.nl.

Categorieen:
Algemeen