Archief

Vrijwilligers in de schijnwerpers

Elke vrijwilliger is een held! Zo luidt het motto van 'Helden om de Hoek', een landelijk initiatief om meer aandacht en waardering voor vrijwilligers te vragen.

Op 31 oktober trakteren Rabobank Westland en Steunpunt Vrijwilligerswerk Westland de Westlandse helden daarom op een speciale avond.

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de samenleving. Zij zetten zich op allerlei manieren belangeloos in en doen anderen daarmee een groot plezier. De Vereniging NOV en de Rabobank vragen met het project 'Helden om de Hoek' meer aandacht en waardering voor vrijwilligers. In onze regio hebben het Steunpunt Vrijwilligerswerk Westland en Rabobank Westland de samenwerking gezocht om zoveel mogelijk vrijwilligers van achter de schermen in de schijnwerpers te plaatsen.

Dit gebeurt op 31 oktober tijdens de kennisavond 'Leren van elkaar'. Deze dag valt niet toevallig samen met Make A Difference Day (MADD), die ook volledig in het teken staat van vrijwilligerswerk.

De kennisavond is met workshops en discussiegroepen een bron van inspiratie voor onze helden. Wethouder Marga de Goeij opent de avond en Theater in Feite verzorgt een ludiek optreden.

Categorieen:
Westland Algemeen