Archief

Nyenrode start opleiding in "horti"

Op 2 oktober start Nyenrode Business Universiteit binnen het NyVU Executive MBA programma, dat gericht is op de ëFood-, Agri- en Hortibusinessë met de module ëMarketing, Recht en Ethiekë. Meer dan tien experts op de genoemde vakgebieden zullen als docent optreden.

In de module zal aandacht worden besteed aan dilemmaës met betrekking tot duurzaam ondernemen. Dilemmaës waarmee iedereen te maken heeft en die te maken hebben met tegenstellingen tussen marketing, recht en ethiek. Vragen hierbij kunnen zijn, "is alles dat wettelijk toegestaan is, wel ethish?" Of "hoe herken ik dillema's en hoe ga ik daar vervolgens mee om?"

Met het toenemend belang van goed management en de internationalisering van de hortibusiness, kunnen ambitieuze managers in de sector bij Nyenrode terecht om aan de nieuwe, hogere eisen te voldoen. Nyenrode is de enige universiteit in Nederland die voor deze sector op MBA niveau onderwijs aanbiedt.

De module gaat in op vraagstukken waarvoor managers, ondernemers en bestuurders in de Hortisector zich geplaatst zien. In het programma zullen veel gastdocenten en internationale gastsprekers optreden.

Categorieen:
Algemeen