Archief

Helft Liers gezin verongelukt

Een auto-ongeval tijdens de vakantie in België is het 15-jarige meisje Deborah Kafsh Barghi en haar moeder Diana van Lingen (39) fataal geworden.

De vader van het gezin, Karim Kafsh Barghi (44), en het 11-jarige zoontje Jonathan liggen zwaargewond in een ziekenhuis in Charleroi. Het viertal had een huisje gehuurd op een vakantiepark in Froidchapelle, zo meldt de Telegraaf.

De botsing vond maandag net na het middaguur plaats. Vader Karim bestuurde de auto toen het op de weg tussen Beaumont en Philippeville misging, ter hoogte van Barbencon. Volgens de Belgische politie is de auto in de rechterflank geraakt. De moeder van het gezin overleed ter plaatse, het meisje in het ziekenhuis.

Het gezin uit De Lier woonde ruim tien jaar in een hofje in de zogenoemde 'rode buurt'. Volgens een buurvrouw aan de Platanenhof is Jonathan er geboren. Deborah was een levenslustige leerling, zegt een geschokte schooldirecteur Han Versloot van ISW locatie Tiendweg. Ze was graag op school, leergierig en behulpzaam.

Categorieen:
De Lier Algemeen